Imigrantska kriza: Priča o farmi Merkelovih

Jednom davno, bila je to najbogatija farma u cijelom kraju. S ponajboljim pasminama krava, koza, ovaca, konja, kokoši i svinja. Nadaleko poznata kvaliteta mlijeka, sira i ostaloga – sve zbog urednosti, čistoće i produktivnosti farme Merkelovih.

Merkelovi su smatrali da bi životinje davale još i više – kada bi bile pod što manjim stresom. Stoga su odlučili životinjama pustiti sve na volju. I kada bi se pojavilo bolesno mlado, nisu ga liječili ni odvajali (da se izbjegne stres), već su rekli da su bolesti prirodne: krdo bi, da je u divljini, imalo i bolesne pripadnike. Merkelovi su stoga potpuno redefinirali što će od sada smatrati bolestima: nema diskriminacije nečega samo zato što izlazi van okvira općeprihvaćene norme.

Životinje u pogrešnom tijelu

conchita-wurst-489259479Tako ohrabrene, uskoro su se javile životinje koje su smatrale kako su “zatočene” u krivom tijelu. Ono što se prije smatralo nenormalnim i da je za psihijatrijsko liječenje, Merkelovi su ne samo tolerirali, već i cijenili kao bogatstvo različitosti. Nije toga bilo puno – pa kako bi nečija sloboda mogla loše utjecati na tradicionalnu većinu?

Jedna krava si je tako umislila da je ona zapravo pijetao zatočen u tijelu krave. Sredili su da joj se odreže zdravo vime i napravi kirurška rekonstrukcija krijeste i kljuna. Novi pijetao je konačno bio zadovoljan sa životom. Svi su ga hvalili zbog njegove hrabrosti. Slavu je zasjenio samo incident kad je izgazio nešto jaja – nenavikao manevrirati u skučenom kokošinjcu. Ipak, činilo se da će sada sve biti bolje.

No, kokoši su bile neštofobne, te uvijek uspaničeno lepršale po kokošinjcu kada bi se kravo-pijetao htio popeti na njih i odraditi svoju dužnost. Neznanje i predrasude. A možda je problem i što ima kopita umjesto čaporaka? I tako nije bilo kraja skupim operacijama. Pijetao nikako da bude sretan među zatucanim kokošima. Mora da je problem u kokošima, a ne u njemu. Jer, sve su mu već bili operirali (osim mozga) – i ništa nije pomagalo.

Posebne životinje

Duh slobode se nezaustavljivo širio farmom, zbog čega su svi hvalili Merkelove. No, zamijetili su da se neki od bikova počinju više zabavljati između sebe, nego što su bili zainteresirani za krave. Nestašno bi naskakivali jedan drugoga i u žaru se olakšavali, gdje bi našli prikladnu rupicu. Istina, taj novi interes za fekalije je donekle snizio razinu čistoće na farmi. Osim toga, zaigrani bikovi su počeli čudno poboljevati i imali su kraći životni vijek – ali su očito bili vrlo veseli od tolikih fekalija (osim kada su bili depresivni ili ljutiti na cijeli svijet).

frociSve to je utjecalo i na krave. Neke od njih su prestale biti zainteresirane za bikove, te su se međusobno trljale i lizale hrapavim jezicima. Slične pojave ženko-mužjačke ne-tolerancije uskoro su se proširile i među ostalim vrstama.

Na farmi Putinovih (ne tako naprednoj farmi istočno od Merkelovih), su se zgražali i nastojali da njihove životinje ne vide preko ograde što se događa kod Merkelovih.

Jednoga dana su se svi takvi veseli bikovi, ovnovi, jarci, konji i prasci,  zajedno s trljajućim kravama, ovcama, kozama, kobilama i prasicama, svi nekako sakupili u jednu povorku. Zajedno s par onih “u krivom tijelu” zaista su bili oličenje različitosti. Ponosno paradiranje ovih posebnih životinja je postalo tradicionalno. Iz mukanja se dalo razabrati da paradiraju zbog jednakosti, i to u spomen na nerede kod kopanja pokraj kamenog zida.

Sve manje mladunčadi

No, Merkelovi su primijetili da je na farmi sve manje telića, praščića, jarića, janjadi i druge mladunčadi. Čini se da su i preostale životinje, gledajući kako u slavi bezbrižno žive ove posebne životinje, postale nekako manje zainteresirane za podizanje mladunčadi. Bunile su se da im se deformiraju vimena od dojenja, kobile da ne mogu jednako brzo trčati kao pastusi kada su bređe, a prasice da se osjećaju debelo.

Na farmi su ponosne povorke posebnih životinja bile sve brojnije i veselije – a mladunčadi sve manje. Tko je mogao predvidjeti takav razvoj događaja?

Merkelovi su bili zabrinuti zbog starenja farme. Cijelo vrijeme su se bojali globalne prenapučenosti i iscrpljivanja planetarnih resursa – a sada im se lokalno desio pad populacije! Što poduzeti?

Dođite !

Image121212Znali su za jednu daleku farmu na jugu u rasulu. Otišli su pozvati tamošnje životinje da dođu kod njih – naravno, iz humanih razloga. Jer, bilo je tužno vidjeti jadne zapuštene ovce s janjadi, koze s kozlićima, kržljave krave s teladi. Nisu se Merkelovi bunili što se za njihov poziv pročulo i po drugim farmama tamo uokolo.

Formiralo se jedno duuuugačko nepregledno stado. Tko zna od kuda sve su se priključile i druge kržljave životinje: od nekih potpuno crnih ovaca i koza, do nepoznatih žutih pasmina. Sa farme Orbanovih, koja im je bila na putu, gazde su javile da to stado čudno izgleda. Najmanje su pobrojali mladunčadi s majkama, a najviše (preko 70%) nekih snažnih bivola. Ne bikovi, nego vrlo rogati bivoli – ali koji cijelo vrijeme muču kao da su pitomi bikovi.

Ovce koje se ne uklapaju u stereotipe

article-2317792-0316D5F10000044D-55_634x470Kada su opazili još i hijene pomiješane među ovcama, Orbanovi su panično krenuli ograđivati svoju farmu. Sve napredne farme su ih optuživale da su nehumani i da krivo vide: da su to samo čudne ovce. “Je li se glasaju kao ovce? Da. Onda to moraju biti ovce!”.

Očito, mladi Orbanovi nisu toliko navikli na različitosti: ove neobične životinje su samo ovce koje se ne uklapaju u stereotipe.

Guske u magli

Nakon što su svojeglavi Orbanovi ipak zapriječili put ovom mega-stadu, ono je skrenulo kroz područje “gusaka-u-magli”. U toj neuglednoj farmi su računali da će ograda sačinjena od stabljika kukuruza biti dovoljna na odvrati mega-stado od prolaska, ali su se prevarili. Iznervirane guske-u-magli su se onda porječkale s puranima, tj. “ćurkama” sa susjedne farme. Mega-stado je u međuvremenu prolazilo i prolazilo i prolazilo kraj njih, ne obazirući se na posvađenu perad.

Dobrodošlica

Domaće krave su ispočetka bile oduševljene dolaskom.

Betrayal-Refugees-10

Kada su mnogobrojne pridošlice konačno stigle na farmu Merkelovih, bile su odmah zbrinute. Ono što je sve iznenadilo je da je sada izmeta bilo posvuda po farmi. Pridošlice su navikle olakšavati se bilo gdje i tu naviku su donijele i istovarile tu.

Testosteron

swedenrapeZa Merkelove potpuno neočekivano, oni bivoli su odmah navalili na domaće krave. U tom naletu testosterona je potpuno stradala i aktualna parada ponosa posebnih životinja. Bivoli su ih izgazili s posebnim entuzijazmom.

Domaće krave su se počele žaliti na nasilje. Merkelovi nisu htjeli da se sazna za “nezgode” ženki, očito pre-osjetljivih na kulturno obogaćivanje, koje su im pridošlice nastojale pružiti, te su to nastojali zataškati kao problem kulturnih razlika i nesnalaženja pridošlica. Glavno da na farmi uskoro bude više mladunčadi.

Čini se da je to bio slučaj “izgubljenih u prijevodu”, jer su pridošlice bile uvjerene da domaće krave jedva čekaju da ih ovi osjemene. Zašto bi inače prevaljivali toliki put, ako to nije bio slučaj? Rekli su im da svjetlopute krave jedva čekaju. Ta vidjeli su na TV-u da su ženke na farmi Merkelovih potpuno zanemarene – jer su im mužjaci “zabavljeni” jedni s drugima: infantilni su i nema im tko praviti mladunčad.

/Dopuna: U međuvremenu je maknut taj video “Muslim Migrants Demand Sex: ‘Problem, problem problem here (points to groin) Balls is very big’”. Trenutno jedini preostali trag ovog videa: http://conservativepost.com/video-muslim-migrants-demand-sex-problem-here-points-to-groin-balls-is-very-big/. Transkript (jer je samo pitanje vremena kada će Politička korektnost ukloniti i ovaj)./

Refugees in refugee shelter talk about their problems, “not having sex.”

“I slept three days in hospital because of this problem.”
Reporter: “What was the problem?”
“Problem, problem problem here (points to groin) Balls is very big.
Reporter: “Your balls?”
“Really. He said make sex with anyone.”

Preuzimanje

Pridošlice su očekivale da će svi odmah dobiti vlastite luksuzne štale, svinjce i bogati džeparac – a to se nije desilo. Uskoro su se prevarene i frustrirane grupe pridošlica počele međusobno boriti za prevlast i konačno zavladale farmom – dok su se domaće životinje sakrivale raspršene po zakutcima farme. Pas Rex, koji je bio zadužen za red i disciplinu na farmi – podlegao je ranama koje mu je zadao čopor nasilnika naoružanih samo golim zubima. Sofisticirana oprema nije pomogla protiv mnoštva.Image_244 Ispostavilo se da su one čudne ovce zaista bile hijene. Nezahvalno su jednog dana okružile Merkelove na čistini, dok su im donosili hranu, te ih sredile uz hihotanje.1424156743265.cached

Otada farme Merkelovih više nema. To se sada zove Merkelov hijenfat. Sada sve ženke moraju hodati smjerno pokrivene. Nitko se više ne javlja da je u pogrešnom tijelu. Naskakivanje mužjak-na-mužjaka i trljanje ženki su opet znak mentalne bolesti. Bivša farma Merkelovih ima sada mladunčadi “za izvoz”.

Epilog

Ovisno tko je prepričava, ova priča završava nesretno ili sretno. Za jedne je to priča o novom početku. Za druge je to priča “Kako smo propali”.

Ili su jedni bili jako pametni i snažni, ili su drugi bili jako glupi i bolesni.


Vezane teme:

Ovo je vaša budućnost, Europljani!

Dont gou tu Džrmeni, ju stupid !

Vaš komentar:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Gore ↑