A trebalo je samo ispljuskati njih dvije-tri ili politi hladnom vodom…

Horda feministica obnaženih grudi napala je mlade vjernike ispred katedrale. Mar de Plata, Argentina, 13.10.2015.Argentine_mob2_645_396_55

Nadrealana scena. Potrgale su vanjska dvorišna vrata katedrale, bacale staklene boce i fekalije na mladiće koji su branili ulaz u katedralu. Nakon paljenja vatre policija je došla i počela rastjerivati gnjevne zagovornice pobačaja.

To je već počela biti tradicionalna popratna aktivnost “Godišnjeg marša za žene” i svake godine je sve nasilnije. Obitelji s uplakanom malom djecom su ostale zatočene u katedrali. Ovo je prvi puta da je policija zaštitila crkvenu imovinu, kažu iz lokalne grupe “Argentinos Alerta” koji su svojim tijelima branili katedralu.

Slično je bilo 2013. kada su feministice sprejale po licima i međunožju vjernike koji su se držali za ruke štiteći tijelima katedralu. Izvodile su opscene pokrete, te grudi pritiskale na njihova lica – uz usklike “Mičite svoje krunice iz naših jajnika”.

Koliko je imalo smisla trpjeti takvo nasilje? A trebalo je samo zaliti ih s nekoliko kanti hladne vode ili neke boje. Ili jednostavno ispljuskati prvih nekoliko najbližih. One su hrabre samo zato jer znaju da im se ništa neće desiti. Ako im se ne uzvrati, bit će sve gore i gore. Nisam baš siguran da bi “našim” feministicama to kod nas prošlo. Puno im je sigurnije sudjelovati u :#PissForEquality: Feministice se slikaju upišane u gaće na Twitteru “U ime jednakosti

Izvor: https://www.lifesitenews.com/news/violent-mob-of-pro-abort-feminists-tries-to-burn-down-cathedral-attacks-pra

Oglasi

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d bloggers like this: