#PissForEquality: Feministice se slikaju upišane u gaće na Twitteru “U ime jednakosti”

Taman kad misliš da su feministice dostigle vrhunac (mislim na gender ideologiju i sve što nas je zadesilo nakon toga), evo nečeg novog. Bolje rečeno “vrućeg”. Na Twitteru se feministice slikaju mobitelom kako su se upravo popišale u gaće (dok su obučene, naravno) i te slike dijele pod tagom #PissForEquality.

Nevjerojatno koliko su liberalne kokoši opsjednuti tom svojom “jednakošću”. Obično se suzdržavam od živopisnih epiteta, ali kad se sjetite koliko roditelji utroše energije, bodrenja, navijanja i pljeskanja da nauče dijete da ide na WC…

A sad evo tih liberalnih progresivnih feministica kako idu u regresiju. Sve to u ime… čega ono?…jednakosti? S ovima bolje da se roditelji nisu mučili “ići na tutu”. To je počelo pred neki dan, 2.listopada i sad feministice po Twitteru ponosno puštaju mlazove u gaće.

Mokri “selfi”. Ma divota!

A počelo je gotovo biblijski: “U početku bijaše riječ”. Naime, počelo je jednom ovakvom objavom:

“Što kad bismo nekako pokrenule da se javno upišamo/useremo u gaće u ime Jednakosti?”

Nakon toga je uslijedio potop gaća biblijskih razmjera na Twitteru.

Unutar 24 sata brojne feministice-popišanke su se na Tvitteru počele ponosno prazniti i uslikavat. Velika je to žrtva za višu stvar (koja god to bila). Tja, ipak se radi o “jednakosti”. Vjerojatno se poslije tog društvenog angažmana moraš ići prati i presvlačiti u suho.

4chan2

051015pee1

 

051015pee2

051015pee3

051015pee5

Vide se tu različiti stilovi. Neka voli niz obje noge, neka samo niz jednu. Stisnutih nogu, raširenih… Sve je u duhu “različitosti” – nitko nikoga ne osuđuje! Vlada posvemašnja piš-tolerancija. Ali ne staje sve samo na selfijima. Jedna je stavila i video na Twitter, da se može pratiti cijeli proces natapanja gaća.

Navodno je to na nekakav bolesni način “podrška žrtvama silovanja” (a toga su se sjetile kasnije, kako se vidi na inicijalnoj objavi). Ove ratnice za socijalnu pravdu su bile tako naivne da padnu (čini se ipak) na štos. To pokazuje kako će se lijevo-liberalni doslovno i zapišati do vrata, samo ako je protiv nametnutih društvenih normi. “Ići na tutu” je zaista društveni konstrukt.

Pa zar je onda ikakvo čudo kad takve (makar i ne bile lezbijke) podupiru gay pokret i istospolni brak, sve u ime jednakosti bolesnih i zdravih? . #PissForEquality je ujedno metafora suvremenih društvenih promjena na zapadu: regresija, infantilnost, animalnost, povratak u niže stupnjeve razvoja.

Inače, oni drugi, sudruzi im u gay paradama, zaustavljeni u razvoju na stupnju “Djevojčice? Bljak!”, koji su i doslovno u analnoj fazi – gayevi su isto fascinirani mokraćom. Citiram “Ljubav u septičkoj jami:

Osim uriniranja po drugima (28%), oko 20% gayeva pije urin. Nezgodno je što gotovo duplo više ima onih koji žele urinirati u odnosu na one koji žele biti zapišani – tek svaki šesti gay (15%) redovno traži da bude popišan. Priručnik [1] kaže: „Možete svršiti samo 2 ili 3 puta u noći, ali možete pišati puno puta…nakon duge sesije i kada niti jedan više ne može imati orgazam niti ejakulirati, onda se prelazi na ‘vodene sportove’“

Za lezbijke se ne može naći takvih podataka.

laughTo nije prvi put da su feministice nasjele na psinu da ih se ismijava. Ovo je odličan primjer kako sheeplu trebaš samo upakirati odgovarajuće riječi – i u stanju je krenuti za bilo čime. Pa makar to bilo po cijenu vlastitog uneređivanja.

Nadajmo se da to neće uhvatiti maha i kod nas, pa da to doživimo od hrvatskih političarki koje podržavaju feministički pokret. Da li će na slijedećoj konferenciji ILGE svi morati na početku ustati i pustiti malo u gaće – u ime jednakosti, tj. #PissForEquality? Naše političarke su među naprednijima. Jedino je u Hrvatskoj konferencija ILGE otvorena s ministarske razine (Vesna Pusić). Tadašnji predsjednik države Ivo Josipović je samo pozdravio prisutne video-porukom.

Da li će sada svi oni koji se ne slažu s pišanjem u gaće na internetu postati zatucani “pišofobi”? Već vidim da raste “pišofobija” u društvu i osjećaj ugnjetavanja kod jadnih popišanki. Nije popišankama lako.

Izvor: http://www.infowars.com/pissforequality-feminists-fall-for-4chan-troll-campaign-by-peeing-themselves/

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: