Ovo je vaša budućnost, Europljani ! (2.dio)

Dok takozvane izbjeglice – ta “nejač” prosječne starosti od 25 muških godina – samo prolaze kroz ne-interesantnu im osiromašenu Hrvatsku, evo što rade oni koji su već stigli na odredište.


Njemačka.

Pogledajte video kako je rulja imigranata izvukla 2 Njemice (navodno majku i kćer?) iz njihovog auta i pretukla ih, te otela auto. Teško je vidjeti što se događa u metežu, ali je očito da im nitko od prolaznika ne može pomoći, a da sam ne nastrada od previše brojne rulje.

Ipak, netko se namjerno zaletio autom među njih – toliko je situacija bila očajna. Popadali su, ali se pridigli i počeli trčati za tim autom. Ako ih je želio rastjerati i uplašiti, vozač to nije uspio._SP32-20150920-143948

Preostali počinju mahnito udarati dvije žene koje su prethodno bili izvukli iz njihova auta. Od udarca jedna odmah pada na cestu i više se ne miče – čak niti dok ju cipelare.

_SP32-20150920-144006

Drugu ženu prestanu mlatiti jer je valjda netko od očevidaca pozvao mobitelom policiju – te počinju bježati. Njihovog auta više nema u kadru. Ova prilazi onoj oborenoj i pridiže ju. Kraj. Zamračenje Europe kakvu smo poznavali. Pogledajte video, dok ga politička korektnost ne ukloni.

Dinamika roja

Njemačka je samo jedna od ratnih zona u kojoj vlast više ne funkcionira. U prethodnom nastavku su bile scene iz Francuske i Italije. Europljani jednostavno nisu navikli na “dinamiku roja”, gdje pojedinac skriven u masi može raditi što hoće. Na taj način, uostalom, kad ih se dovoljno skupi, prelaze državne granice. Roj se spontano okuplja i brzo odlazi ili se raštrka. Roj je neuhvatljiv.

Ova rulja imigranata dolazi iz drugog svijeta i na našu sreću (još) ne može shvatiti da mi nemamo obrane protiv roja. Već desetljećima se muške zapadnouropljane feminizira, omekšuje, drila političkom korektnošću homunizma da budu tolerantni za svako zlo i porok. U konačnici – da postanu slabi. Ubijena je obitelj i nacija. Zato sada nikoga nema tko bi zaustavio ludilo, pa je milijunima otvoren put. Ovo je tek izvidnica, vidjet ćete ubrzanje 2016.!

Kada imigranti konačno shvate da jedino sami sebi mentalno postavljaju granice djelovanja, da im nitko od Europljana ništa ne može dok su u roju – onda će tek nastati pravi kaos.

Stefan-4
Destined to ‘enrich’ the people of Europe in ways they never imagined

Slabi, degenerirani, tolerantni zapadnoeuropljani nemaju obrane. Toliko hvaljene sve moguće različitosti stižu u njihovo dvorište. Zamislite kako bi reagirali davni Vikinzi da su im ovako nagrnuli imigranti? Kako bi reagirali napoleonski Francuzi, bizmarkovski Nijemci, konkvistadorski Španjolci, viktorijanski Englezi? Ovo danas su mrtvi hedonistički narodi.

Horde hrle upravo tamo gdje žive najtolerantniji za različitosti. Zar je slučajno da idu baš tamo gdje su gay-parade najmasovnije, tamo gdje su lijevo-liberalni dali prednost hedonizmu nad obitelji, pa su cijele nacije izgubile vitalnost? Manje razvijeni, istočni dio Europe će opstati. Uskoro se nećemo trebati bojati nadiranja s istoka, već sa zapadnih granica – kad skakavci potpuno poharaju zapadni dio Europe.

Europske žene će prve p(l)atiti

Kako vidimo, imigrantima su europske žene trenutno glavne žrtve, budući su slabija lovina – što god mislile feministice i lijevo-liberali. Uostalom, a što ste mislili da će se dogoditi kada pustite toliko testosterona u svoje dvorište? 70-80% su mladi muškarci, tek 20% ima neke veze sa Sirijom. Ma, kakve izbjeglice – većinom su to muškarci da ne mogu biti muževniji. Prave izbjeglice bi bile zahvalne da ih se bilo gdje smjesti čim dođu na sigurno.

Ovo je najmasovnija prijevara do sada odigrana. Glumci se broje na stotine tisuća, a uskoro će osim afričkih(?) Sirijaca početi stizati i sirijska rodbina iz Bangladeša(?). Broj glumaca će se popeti na 30 milijuna koji upravo pakiraju svoje stvari. Vijesti koje dobivaju mobitelima od izvidnice s “Tour-de-Europe 2015” su obećavajuće.

Europsko VIP gledalište je pak doslovno o(p)čarano predstavom. Ovo je kao iluzija Davida Copperfielda gdje publika u vitalnim 25-godišnjacima vidi uplakane dječačiće koji bježe od rata. Mediji su neumorni. Ako im ne vjeruješ 100%, onda si opet nekakav “fob” (teško je sve popamtiti), nesuosjećajan, uglavnom loš čovjek. Dok su medijsko-vjernici divni ljudi.

Pametan uči na iskustvu drugih, glupan na svom vlastitom. Vjerojatno je Angela Merkel izgubila dvije gornje obožavateljice koje su nakon “incidenta” sigurno postale fobnije nego prije. Pričajte njima malo o jadnim migrantima i multikulturalnosti.


Slučaj #2 iz Švedske

Imigranti su opljačkali vlak na relaciji Malmo-Stockholm. Osoblje vlaka je bilo užasnuto:

Imigranti su opljačakali bistro, ukrali su gotovo sve u bistrou i zastrašivali osoblje. Osoblje se zaključalo u servisni odjeljak

Željeznica je zapovijedila osoblju da ne govori o tome zbog “političke osjetljivosti incidenta”. Glasnogovornik opovrgava bilo kakav incident da se desio.

Izvor: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1942/sweden-refugees-robbed-the-train.html


Slučaj #3 iz Austrije

Imigrant (33) iz ranijeg migrantskog vala, ima lepru. Hospitaliziran. Europa će zaista biti obogaćena “različitostima”.

Izvor: http://www.pi-news.net/2015/09/salzburg-asylant-mit-lepra/

Što mediji pokažu – a što odbijaju pokazati

Mediji filtriraju informacije i prikazuju samo srcedrapajuće motive, skrivajući mračnu stranu pretežitog mladog muškog/vojnog dijela kontigenta. Za TV-reportere oni imaju pripremljenu musavu djecu za pokazati, jadne žene i jednog Yusufa iz Damaska koji je liječnik.

Trojanski konj i trojanski “konjofobi”

trojanski konjVjerojatno je i u antičkoj Troji bilo ljudi koji su bili sumnjičavi na ostavljenog velikog drvenog konja. Oni “napredniji” i liberalni Trojanci su vidjeli samo pozitivnu stranu konja, nikakvu opasnost – te su moguće ove zatucane nazivali “konjofobima”.

I evo nas opet koju tisuću godina kasnije, opet neki napredni lijevo-liberalni Europljani ne vide nikakvu opasnost.

Dok ratnici koji izlaze iz trojanskog konja već premlaćuju i siluju Europljanke, evo liberalnih kokoši koje pjevaju pozdravne pjesme osvajačima kako ih žele upoznati. “Upoznati” u biblijskom smislu znači nešto sasvim drugo. Kako su došljaci geografski i vremenski bliski biblijskim prostorima, želje ovih pjevačica bi se vrlo lako mogle ispuniti. O dosadašnjim multikulturalnim silovanjima će biti govora u 3.dijelu.Prvi dio: Ovo je vaša budućnost, Europljani!

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: