Pogledajte kako lako vam netko može ukrasti dijete

img55ae66da59c96

Ova majka na dječjem igralištu ne zijeva od dosade. To je izraz zaprepaštenosti. Od šoka je zinula i rukom pokrila usta da ne vikne. Zašto? Odgovor je u manjoj sličici gdje njeno dijete odlazi s nepoznatim čovjekom.

Joey Salads je izveo društveni eksperiment da vidi koliko je lako namamiti dijete s dječjeg igrališta – prepunog djece i roditelja.

Da namami djecu Joey je koristio slatkog psića, koji je za malu djecu neodoljiv. Najprije je pitao roditelje za dopuštenje da zajedno izvedu eksperiment. Roditelji su sumnjali da će stranac uspjeti namamiti njihovu djecu budući su ih poučili da ne razgovaraju s neznancima – a kamoli da idu sa strancem.

Majke su u nevjerici morale gledati kako je Joeyu, potpunom strancu, trebalo samo nekoliko sekundi da uspostavi kontakt s njihovom djecom, prije nego su mu dala ruku i dragovoljno pošla s njim – uzbuđena s prilikom da se igraju s još više psića, a što je bilo jedino što im je stranac obećao.

Ovaj otrežnjujući video bi trebao pogledati svaki roditelj. “Američka noćna mora” nestanaka djece će i kod nas biti sve češća pojava. Ne skidajte oči sa svoje djece i ne živite u lažnoj sigurnosti jer ste dobro objasnili djetetu neke stvari.

I ove majke su bile uvjerene kako im djeca neće razgovarati, a kamoli otići s potpunim strancem.

Ako mislite da su veća djeca pametnija i sigurnija, pogledajte kako će lako ući u sladoledarski kamion.

Što poslije biva s otetom djecom, bolje je i ne misliti. Amerika je zemlja velikih mogućnosti. Prvenstveno za psihopate i perverznjake. Lagan prelazak iz savezne države u državu, desetljećima moralno erodirano društvo čiji najgori izvozni proizvod zapljuskuje danas čitav svijet.

Kada neko dijete otmu, najmanje su šanse da će biti prodano u nekom ilegalnom obliku posvajanja. Izglednije je da će postati meso za porno industriju, ili biti objekt iživljavanja nekom pshiopatu, ili za sotonistička žrtvovanja i “pomlađivanja” elite. Ukratko, ako vam ukradu dijete, za njega bi bilo bolje da je umrlo.

Počevši već od nerođenih, mi smo uvrnuta civilizacija u kojoj kućni ljubimci imaju bolji tretman od naših vlastitih potomaka. Razni “zdravstveni” odgoji imaju samo jedan cilj – da predatorima pripreme djecu – kako bi imala kakvu-takvu ideju kako će morati “surađivati” kada se ukaže prilika.

Civilizacija smo koja prvenstveno RODITELJE smatra opasnima po djecu, s “plavim telefonima” koji imaju lažnu svrhu. S jedne strane pedocentrizam i popustljivost u odgoju liberalnih “stručnjaka”, s druge strane prepuštanje djece na milost i nemilost svim perverzijama i izgradnja društva sve kobnijeg za djecu.

Pedofili su u najvišim instancama vlasti (vidi: Kalifornijski sudac presudio: Muškarac koji je silovao trogodišnju djevojčicu “nije imao namjeru naškoditi” žrtvi). Kako ohrabrujuća poruka za predatore na vašu djecu i unuke!

Nemojte se uspavati kako ste riješili problem tako što ste se s djecom “dogovorili” kako ona neće razgovarati i ići s nepoznatima. Možda trebate film pokazati i djeci, pa će im postati jasnije o čemu govorite. Podijelite dalje informaciju.

Izvor: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1614/every-parent-and-grandparent-needs-to-see-this.html

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: