Kako zamišljate da se desio pad Rimskog carstva?

download (15)

Kako nestane neko znanje? Recimo, vodovod i kanalizacija – pa treba 1.500-2.000 godina da imamo WC s vodokotlićem?

Odgovor: ovako, kao na snimci

Kako će to nazivati za 2000 godina? Seoba naroda? Vandali? To se ne može dogoditi jakoj civilizaciji, nego samo od liberalizma iznutra truloj civilizaciji. Istočne kulture sa zanimanjem promatraju ovaj kolaps. Zar se uz silni vojni i policijski proračun ne može omamiti/pohvatati ova rulja i sva otpremiti na drugu obalu? Što bi se još trebalo desiti?

Kako vi zamišljate da je palo najveće carstvo – Rimsko? U nekoj bitci da su bili slabiji? Ma dajte, imali su najjača ondašnja oružja, svo taktičko-strategijsko znanje i infrastrukturu, te bili superiorni. To dođe ovako kao na snimci. A svakog dana pristižu novi. Što Hanibal nije dolazio sa po jednim slonom svakog dana? Danas bi mogao. I tako dolazi. Nisu prije 2000 godina lupali semafore nego drugo što su mogli.

To neminovno dođe kada Kaligule liberalno slave incest, kada konje postavljaju za senatore ili kao danas – kada se slavi različitost u bolesti i sav genski otpad ponosno paradira po ulicama, te kada su životinjski nerođeni zaštićeniji od ljudskih. Što očekivati da će se dogoditi organizmu preplavljenom kancerogenim tvorbama?

TV neće prikazati snimke užasnutih Talijana koji se skrivaju po kućama dok opet neki “jadni” luduju. Na “jadnim” LGBT smo cijepljeni za svekoliku paralizu. Homo, pedofilo, kseno… koja će biti fobija koju će nam zadnju prišiti da nas ušutkaju? Treba se prisjetiti onog bezazlenog superiornog pitanja liberala: “Što ti smetaju?”.

Kada popustiš pod jednim “jadnima” popustio si pred svima “jadnima” koji će tek doći. Zapadno carstvo će biti izbrisano upravo od strane tog niza “jadnih”.

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: