Pošto 1 Irac? Loša sodomija i dobra sodomija

25 milijuna razloga

Ako je što pokazao irski referendum, onda je to da bogata elita može sve kupiti svojim novcem. Zlatno tele je istovarilo 25 milijuna dolara (link) i irski sheeple (‘ovco-narod’) se upisao u Napredne.

images (3)Izgleda da je novac pravedno raspoređen – jer su i vladajući i oporba bili solidarni u navijanju za novo ustavno rješenje, te da je postignut koncenzus da je promocija homoseksualnosti najbolja stvar za irski narod da se množi i prosperira. U takvim uvjetima ne bi bio neizvediv ni “škotski oblik referenduma” – samo još nema snimaka s mobitela da potvrde Staljinove riječi kako “nije važno tko glasuje, nego tko broji glasove”. Homunizam i komunizam se razlikuju samo u 1 slovu.

I tako je Irska prva država gdje nisu političari u parlamentu nametnuli nešto narodu, nego je eto već počeo i narod sam plebiscitarno uvoditi homunizam (link). Bit će užitak čitati vijesti iz Irske o zatvaranju cvjećarnica, fotografa i ostali iz industrije vjenčanja, o preodgajanju i ostalim homunističkim blagodatima. A onda će se prijatelji Irci čuditi. Ne može se baciti pogled na Irsku, a da se ne vide ovce.

Loši sodomiti i dobri sodomiti

Kažu da je gay referendum uspio zbog gubitka vjerodostojnosti Katoličke crkve, posebno zbog afera zlostavljanja djece. Pri tome se izbjegava reći da se radi o sodomiji. To je bila loša sodomija. To je Irce užasnute nad sodomijom, eto nagnala da se pobrinu kako bi se ti sodomiti mogli i ženiti. Zaista je pravedna osveta ako se slavljenjem dobre sodomije može posramiti onu lošu sodomiju. Svaka čast Ircima !

Odmah će stići argument kako smo se već dogovorili da gayevi nisu pedofili. Međutim

  1. Većina zlostavljača su muškarci.
  2. 30% zlostavljane djece je muškog spola.
  3. Seksualno zlostavljanje dječaka od strane najčešćeg zlostavljača (muškarca) je sodomija (to je ono isto što rade gayevi – moralni i stvarni pobjednici irskog referenduma).

Ako je gayeva 2,5% u populaciji, to je 1 na 40 (100/2,5=40). Stoga bi trebalo kod seksualnog zlostavljanja očekivati isti takav omjer spolova žrtava, 1:40. Kako su većina zlostavljača muškarci, od kojih je 2,5% istospolne orijentacije, onda bi statistički nakon svakih 40 slučajeva djevojčica trebao se pojaviti 1 slučaj dječaka. Ali to nije slučaj. Već statistički nakon 2-4 slučaja zlostavljanja djevojčica se pojavi 1 slučaj dječaka.

Homoseksualni zlikovci su produktivniji. Sodomiti “poprave” svoju statistiku tako da:

  • zlostavljač-homoseksualac zlostavlja u prosjeku 150 dječaka.
  • zlostavljač-heteroseksualac zlostavlja u prosjeku 20 djevojčice.

Istraživanje dr.Gene Abel studija 153 homoseksualna zlostavljača nad ukupno 22,981 dječaka  i 224 zlostavljača djevojčica nad 4,435 djevojčica.(link)

Tezu da pedofili, efenofili, pederasti… (kako su ih već nazivima razvodnili radi zamućenja slike) – nisu gayevi… to pobija i sam gay magazin “The Advocate” koji potvrđuje da 73% gayeva priznaje da je imalo seks s dječacima. Vjerojatno je roditeljima tih dječaka potpuno svejedno da li im je djete zlostavljao efenofil, pederast, pedofil… Zato ćemo sve njih zajedno zvati pedofili, bez obzira na kategorizaciju. Homoseksualni pedofili seksualno zlostavljaju djecu u daleko višem broju ,uspoređujući postotak homoseksualaca u općoj populaciji.

Truljenje kao napredak

Unatoč dobrim i lošim sodomitima, bit će ipak da se radi samo o još jednoj truloj jabuci-državi Zapada. Koliko su Irci “teleći katolici” (zlatno tele), pitanje je sad postalo legitimno.

Homoseksualnost i njena promocija su ipak u jednoj mjeri ipak napredne stvari. Kada zdravo meso počne truliti, to je uvijek korak naprijed u vremenu – dakle napredak. Dakle, homoseksualnost i homoseksualizam su zaista napredni. Jer vode naprijed.

Još nisam uspio izračunati pošto jedan Irac. Ali da su oštro kaznili loše sodomite tako da se dobri sodomiti mogu ženiti (i trpjeti taj “pakao braka”) – to je sigurno.


Svi članci s tematikom “Gay is not OK”:  https://homunizam.wordpress.com/category/gay-is-not-ok/


2 misli o “Pošto 1 Irac? Loša sodomija i dobra sodomija

Add yours

  1. Mi u Hrvatskoj potpisujemo peticiju protiv legalizacije ovakvih nastranosti, i to u jednoj dalekoj zemlji, dok oni o kojima se radi (Irci) odlučuju suprotno. Naravno, ako je to njihova odluka, a ako nije, tj. ako je manipulacija što nam i sugeriraju ovim člankom – što je vrlo lako moguće – zašto je izostala reakcija te sredine?
    U svakom slučaju, može se primjetiti da kod katolika postoji jedna silna pasivnost koja omogućava da se događa upravo to što se događa. Događati će se i ubuduće, jer čim god izostane reakcija, ovakvi napreduju. A vi mirno spajvajte, sanjajte i dalje anđelčiće i nemojte se slučajno usprotiviti nečemu što vam ne odgovara, dok vam se ne dogodi nešto loše s vlastitim djetetom. Kad se to dogodi, nećete to imati više kome reći, a i biti će vam svejedno, jer je za vas priča završena.

    Štovatelj prirode i prirodnih odnosa

Vaš komentar:

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: