Prvi partizanski odred u šumi Lažovici 22.lipnja 1941

70 godina Hrvatska sluša o svom “prvom partizanskom odredu u okupiranoj Europi”. YU “Ministarstvo istine” je odabralo šumu Brezovicu da će biti svijetla točka vezana za SR Hrvatsku. Kako je sve to ipak bilo malo nategnuto, glavni YU borački praznik se slavio nešto kasnije, “4.jula”.

Šuma Lažovica (=Brezovica)

U cijeloj laži je bilo i ponešto istine: šuma Brezovica “DA”, ali nešto kasnije. 22.lipnja “DA”, ali ne Brezovica nego partijski zbjeg u šumskoj šikari kraj sela Žabna. To i nije tako blizu jedno drugome. Iako su davno postojale naznake da u glasovitoj šumi ne raste breza nego laž, to nije sprečavalo antife da se okupljaju na dernek. (izvor)

Screenshot - 23.6.2016. , 11_14_48

Lažovova jama (=Šaranova)

Ironično je da antife dolaze na Šaranovu jamu u kojoj nema tijela onih za koje misle da su tamo. Za Šaranovu jamu dubine samo 36 metara i gabarita za 500-800 tijela “Documenta” navodi da je baš tamo pobijeno 35.000 ljudi. “Documenta” kao da je plaćena iz naših novaca prema veličini brojeva koje izbacuje.

U toj jami su samo kosti ljudi koje su partizani drugarski i pravednički bacili u jamu. Tako se Šaranova jama može nazvati Lažovova jama. Slavka Goldsteina nije zanimalo da se izvade kosti njegovih roditelja, za koje je tvrdio da su baš u toj jami. Nije li to zanimljiv pristup jednog znanstvenika, pa makar i bio sam-svoj-historičar, samouk?

izvor i izvor i izvor

 

Lažovac (=Jasenovac)

Licitacija o žrtvama Jasenovca je malo izbjegla kontroli. Balon Jasenovac je pred pucanjem, nakon što se sada zna da je radio punom partizanskom parom još ohoho godina nakon svršetka rata. I tako je Jasenovac još jedan komunistički Lažovac.

Istovremeno antife ne daju istražiti prešućene jame koje sežu od Vardara pa do Triglava. Sve je bila laž u toj njihovoj Lažoslaviji, o kojoj danas nariču i kukuriču. Sinovi i kćeri, unuci ne daju da se uprlja uspomena na njihove pretke. Kulturnjaci, antife i kukurikul-borci štite ćaćevinu i svoje privilegije. Paraziti ne bi išli van trbuhom za kruhom kao običan puk. Oni bi se radije onako nevladini kakvi već jesu, prikopčali na sisu vladinu. Ti paraziti nikako da napuste državu koju ne vole i potraže neku koju vole.

 

 

 

 

 

 

Oglasi

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑